Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iker Casillas, fotografie devenită virală, de la București / FOTO

Marele portar, Iker Casillas, se află în București pentru a participa, în calitate de ambasador UEFA, la tragerile la sorți pentru Euro 2020. Plimbându-se prin capitala României, portarul s-a fotografiat în fața Palatului Parlamentului.

Citește și: La câteva zile după alegeri, Klaus Iohannis l-a decorat pe șeful SRI și 11 generali și colonei din cadrul Serviciului

Iker Casillas s-a fotografiat în fața Palatului Parlamentului și a distribuit fotografia pe contul său personal de Instagram. În 4 ore, fotografia a strâns aproximativ 171.200 de aprecieri.

Pe lângă Casillas, la tragerile la sorți vor mai lua parte vedete din lumea fotbalului precum: Philipp Lahm, John Sivebaek, Ricardo Carvalho, Marcel Desailly, Theodoros Zagorakis, Joao Mario, Karel Poborsky, Ruud Gullit, Andrey Arshavin și Francesco Totti.

La data de 1 mai, Iker Casillas a trecut printr-o situație dificilă. Portarul a suferit un infact în timpul antrenamentelor cu FC Porto.

Tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020 se va desfășura, sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Complexul Expozițional Romexpo.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.