Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iker Casillas își șochează fanii - Fostul portar al lui Real Madrid: 'Sunt gay'/ Puyol: 'E timpul să spui povestea noastră'

Iker Casillas

Fostul portar al echipei Real Madrid, Iker Casillas, și-a recunoscut homosexualitatea, într-un nou tweet de pe contul său.

Spaniolul, care a jucat 725 de meciuri pentru Los Blancos, a făcut acest anunț pe rețelele de socializare și a cerut "respect" din partea celor care îl urmăresc.

Vestea vine la scurt timp după ce s-a despărțit de soția sa Sara Carbonero, după ce au afirmat că au 'luat căi separate' în martie 2021 - după cinci ani de căsătorie.

Într-o declarație tranșantă, câștigătorul Cupei Mondiale a scris pe Twitter: 'Sper că mă respectați: Sunt homosexual. #duminicăplăcută'.

UPDATE: După două ore, Iker Casillas a șters mesajul de pe Twitter.

content-image

La scurt timp după tweet-ul lui Casillas, fostul rival și coleg de echipă națională Carles Puyol a scris și el pe Twitter.

Fostul căpitan al Barcelonei a răspuns: "Este timpul să ne spunem povestea, Iker", cu un emoji cu o inimă și un sărut. Puyol are doi copii cu iubita Vanesa Lorenzo.

content-image

Publicația spaniolă AS sugerează că tweet-ul este un răspuns la zvonurile potrivit cărora ar avea o posibilă relație cu Alejandra Onieva - fosta cumnată a prezentatoarei TV spaniole Tamara Falcó.

Rapoartele din Spania în ultimele săptămâni susțin că legenda lui Real Madrid a fost în privat cu actrița în mai multe rânduri.

Zvonurile unei posibile relații între cei doi au existat timp de câteva luni, dar Casillas pare să fi închis acest subiect prin tweet-ul său recent.

Aceasta pare să fie o temă curentă pentru portarul care, chiar luna trecută, a respins afirmațiile potrivit cărora se întâlnește cu Shakira - fosta soție a colegului său de echipă națională Gerard Pique.

Casillas își finalizase recent divorțul de jurnalista sportivă spaniolă Sara Carbonero, când au circulat zvonuri că se întâlnește cu vedeta pop columbiană, după recenta despărțire a acesteia de fundașul Barcelonei, Pique.

Recenta urmărire a Shakirei pe Instagram de către jucătorul de 41 de ani a alimentat speculațiile cu privire la natura relației dintre cei doi, dar Casillas a recurs la rețelele de socializare pentru a dezminți zvonurile.

Casillas și-a încheiat căsătoria în 2021, după cinci ani și doi copii cu jurnalista Sara Carbonero.

De atunci, a fost asociat cu o serie de nume celebre, printre care Rocío Osorno, Alejandra Onieva, María José Camacho și Melyssa Pinto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.