Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iker Casillias nu s-a hotărât dacă va reveni în fotbal

Iker Casillas

Portarul spaniol Iker Casillas, care a suferit un infarct la antrenament în luna mai, a anunţat joi pe contul său de Twitter că nu s-a decis dacă va abandona fotbalul, ca răspuns la relatările din media lusitană care sugerează că goalkeeper-ul îşi va agăţa ghetele în cui, relatează EFE potrivit Agerpres.

''Despre retragerea mea, cu siguranţă va fi o zi în care va trebui să mă retrag. Voi anunţa această veste când va veni acel moment. Până atunci, mult calm. Ieri m-am văzut cu medicul Filipe Macedo. Totul merge foarte bine. Asta este o veste bună pe care am vrut s-o împărtăşesc tuturor'', a scris Casillas.

Pe 1 mai, la un antrenament cu FC Porto, Casillas a suferit un infarct miocardic, iar revenirea sa pe teren e considerată tot mai improbabilă de media lusitană.

Situaţia lui Iker, 38 ani, s-a complicat mai mult după ce soţia sa, Sara Carbonero, a anunţat pe 21 mai că a fost operată de o tumoare malignă la ovare şi că va urma un tratament în următoarele luni.

Joi, mai multe ziare portugheze au scris despre o întâlnire a portarului spaniol cu preşedintele lui FC Porto, Pinto da Costa, în care ar fi primit un post în staff-ul tehnic al clubului.

Sosit în 2015 la Porto de la Real Madrid, Casillas şi-a prelungit în martie contractul până în 2020, cu opţiune de a rămâne încă un sezon

El este o figură a sportului spaniol după tripla istorică Euro-Mondial-Euro reuşită cu La Roja între 2008 şi 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.