Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îl mai știți pe Valeriu Gheorghiță? A fost surprins în jacuzzi cu o celebră actriță/ Video

Facebook
Valeriu Gheorghiță

În prezent director al spitalului SRI, Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut opiniei publice pentru că a fost preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) și raporta zilnic numărul de vaccinați.

Deși ar fi căsătorit cu o fostă colegă de facultate, Valeriu Gheorghiță a fost surprins, în Bulgaria, în timp ce se relaxa în jacuzzi alături de actrița Monica Bârlădeanu.

Din imagini, relația dintre cei doi pare a fi destul de apropiată. Potrivit imaginilor făcute publice de Victor Ciutacu, în emsiunea pe care o moderează la România TV, ‘Punctul culminant’, celebra actriță și faimosul doctor se află la un resort din Bulgaria. Cei doi se relaxează în jacuzzi, par destul de apropiați, însă nu fac niciun gest care să îi încrimineze, informează România TV.

content-image

Cine este Valeriu Gheorghiță

Începând cu 1 martie 2022, doctorul Valeriu Gheorghiță face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.