Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îl TOARNĂ Elena Udrea pe Traian Băsescu? Sebastian Ghiță: 'Ați vrea să vedeți un președinte arestat? Ea, săraca, se zbătea...' / VIDEO

udrea basescu

Elena Udrea era folosită de Traian Băsescu pentru a discuta cu adversarii săi, nu doar ca sursă alternativă de informații la ceea ce primea de la serviciile de informații! Însă, Sebastian Ghiță e sigur că fostul președinte nu a făcut nimic ilegal în mandatul său, astfel încât Elena Udrea să poate folosi anumite denunțuri împotriva celui care i-a fost șef doar pentru a scăpa de închisoare.

”O mai folosea… o trimitea „du-te până la Ponta, du-te până la!”… Şi, dacă vă aduceţi aminte, o perioadă se dădeau lupte pe numirile noi, la DNA, la… Şi Elena Udrea, Dragnea, chiar şi Ponta voiau să o împingă şi să o susţină pe Bica sau pe alţii… De fiecare dată s-au făcut eforturi uriaşe ca pe gâtul lui Traian Băsescu să fie băgată Codruţa Kovesi. Începând cu al doilea mandat de la Parchetul General, apoi cu primul mandat de la DNA şi, mă rog, al treilea mandat de la DNA pe care l-a luat singură că… a arestat mandatu’. A arestat pe toată lumea până când a obţinut al treilea mandat.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

N-ai ce să spui atât de multe despre Traian Băsescu. S-au spus destule. Ce să spună Elena Udrea de Traian Băsescu? Că n-a făcut Băsescu afaceri cu Udrea. Nu a trimis-o Băsescu să ia bani… Ea, săraca se zbătea, în campanile lui Băsescu, în campanile PDL-ului pentru ea, pentru alţii… Nu văd vreo formulă ca Elena Udrea să spună „eu am luat bani de nu ştiu unde că m-a pus Băsescu şi am împărţit jumătate jumătate”. Nu cred că Traian Băsescu a făcut afaceri cu Udrea.

Nu cred. Şi sper. Totuşi, ne-a fost preşedinte. Aţi vrea să vedem un preşedinte…? (n.r. arestat)”, i-a spus Ghiță lui Ion Cristoiu într-un interviu.

Citește și: ATENȚIE, patroni! Din aprilie, inspectorii muncii încep CONTROALELE! Ce verifică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.