Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îl va mai iubi Boc pe Cîțu după ce își vede metroul aprobat la Bruxelles?

intrebare

Multă lume se întreabă în interiorul Partidului Național Liberal de ce este Emil Boc un așa mare fan al lui Florin Cîțu! Răspunsul este simplu: banii pentru metroul din Cluj alocați prin PNRR.

În mod normal acest proiect nu ar fi trebuit niciodată finanțat prin PNRR, deoarece acest program european este făcut pentru a reduce decalajele intre regiuni și pentru a crește reziliența zonelor defavorizate, ceea ce însă nu se poate spune despre Cluj. Insă tocmai acest sprijin politic al lui Emil Boc îi garantează că actualul premier va susține metroul până la capăt.

Emil Boc știe că procesul nu e finalizat și că trebuie să stea lipit de Cîțu încă 2-3 lui până când se termina negocierile la Bruxelles iar metroul vă fi finanțat cu siguranță. Pe cealaltă parte există multe voci în Partidul Național Liberal dar și în alte instituții ale statului care nu înțeleg de ce metrou la Cluj și nu gaze sau irigații. La această întrebare nu poate răspunde decât premierul.

Dilema liberalilor clujeni este alta. Ce va face Emil Boc după ce își va vedea sacii în căruță, exact înainte de congres? Multă lume știe că statornicia nu este una din marile lui calități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.