Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Il VOLO va susține un concert la BT Arena din Cluj

ilvolo.it
Il VOLO

Grupul italian Il VOLO va susţine un concert la BT Arena din Cluj-Napoca în 30 septembrie, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de organizatori.

"Celebrul grup de origine italiană - IL VOLO care domină lumea pop-opera internaţională de peste un deceniu, compus din tenorii Piero Barone şi Ignazio Boschetto şi baritonul Gianluca Ginoble, revine în România în cadrul turneului mondial al anului 2023 şi va cuceri publicul din Cluj cu noul lor concert pe 30 septembrie, la BT- Arena. Reprezentaţia de la Cluj, va fi urmată de încă o reprezentaţie susţinută de IL VOLO pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în data de 4 octombrie", se afirmă în comunicatul organizatorilor.

Potrivit sursei citate, concertul crossover al trupei IL VOLO, ce va fi prezentat în toamnă publicului din inima Ardealului, va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar şi piesele de rezistenţă care i-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti internaţionali ai momentului.

"'O Sole Mio', 'Notte Stellata (The Swan)' sau 'Grande Amore' sunt doar câteva dintre ingredientele producţiei concertistice grandioase pregătite pentru turneul din 2023. Momentele muzicale înălţătoare vor fi presărate cu momente fine de umor menite să inducă publicului o stare excelentă şi să îi ofere o amintire frumoasă pentru tot restul vieţii. IL VOLO a readus în atenţia iubitorilor de concerte live frumuseţea muzicii clasice, a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian, dorind să ofere continuitate muzicii clasice şi să atragă tinerii spre acest gen muzical. Piero, Ignazio şi Gianluca sunt aplaudaţi în întreaga lume pentru energia şi bucuria pe care o transmit publicului atunci când sunt pe scenă. Vocile lor unice şi abilităţile de interpretare au fost comparate cu vocile celor mai mari solişti clasici. Nu este întâmplător faptul că sunt numiţi 'băieţii cu voci îngereşti' şi că sunt desemnaţi moştenitori ai celor trei tenori legendari Jose Carreras, Placido Domingo şi Luciano Pavarotti", se mai arată în comunicat.

Din anul 2009 şi până în prezent, IL VOLO a susţinut peste 300 de concerte pe toate continentele, în faţa a peste 2 milioane de spectatori. A cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York sau Arena di Verona în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.