Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: 'PSL anunță la Bistrița un proiect pentru România Verde'

ilan laufer

Fondatorul PSL, Ilan Laufer, a scris, luni, pe Facebook, că PSL a anunțat la Bistrița un proiect pentru România Verde, în contextul în care țara noastră se confruntă cu tăieri abuzive de păduri, fiind astfel o modalitate de a conserva mediul și de a preveni degradarea naturii.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

„PSL anunță la Bistrița un proiect pentru România Verde

Ieri am încheiat cea de-a patra zi a Turului României 10 în 10 la Bistrița Năsăud. Aici, echipa și liderii Platformei Social Liberale s-au întâlnit cu membri reprezentanți ai PSL Bistrița, dar și cu simpatizanți deschiși și interesați să se alăture proiectului România 10 în 10. A fost abordată, printre altele, o temă de mare relevanță în județ - tăierile abuzive de păduri și modalitatea de a conserva mediul și de a preveni degradarea naturii. Cu această ocazie, liderii PSL au dezvăluit în premieră că, în cel mai scurt timp, Platforma va lansa un proiect național dedicat opririi defrișărilor, protecției mediului și conservării naturii României”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.