Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer a fost distins cu medalia de argint ’Alexandru Ioan Cuza - 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Iași’

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan laufer a fost distins de președintele CJ Iași cu medalia de argint “Alexandru Ioan Cuza - 160 de ani de la Unirea Principatelor Române” în cadrul evenimentului de promovare al programului Smart Start USA, ce a avut loc astăzi la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și și-a informat urmaritori pe pagina sa de socializare.

„Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași, i-a acordat domnului Ilan Laufer medalia de argint “Alexandru Ioan Cuza - 160 de ani de la Unirea Principatelor Române” în cadrul evenimentului de promovare al programului Smart Start USA, ce a avut loc astăzi la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” - eveniment ce a acordat comunității de business din Iași, șansa de a se afla cu un pas mai aproape de internaționalizarea pe piața din Statele Unite.

Iași, 17 mai 2019: O nouă sesiune de prezentare a programului Smart Start USA, a platformei de înscriere și a exemplelor de bună practică, ce funcționează deja, pe piața din Satele Unite.

Întâlnirea inițiatorului și coordonatorului programului, Ilan Laufer, cu afaceriștii ieșeni s-a bucurat de implicarea totală a d-lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Iași, Paul Butnariu, a domnului Marius Olariu, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” și a directorului Agenției din Iași pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarer Export, Narcis Cătălin Tăbăcaru.

**********
Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.
Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.”, a postat Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.