Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer a IZBUCNIT din cauza legii carantinării: Orban și Ciolacu ne confiscă viața până la decontaminare sau distrugere

facebook.com
Ilan Laufer

Președintele Platformei Social-Liberale (PSL), Ilan Laufer,  consideră că Legea carantinării va legifera abuzuri asupra cetățenilor României.  Este absolut aberant ca membrii familei să fie separați, copiii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoanele cu handicap de aparținători și plasate în grija statului o săptămână, două sau câte consideră statul că sunt necesare, susține Laufer.

"Orban și Ciolacu ne confiscă viața până la decontaminare sau distrugere.

PNL și PSD vor să ne confiște “viața” prin legea carantinării.

O asemenea lege, care invadează viața românilor, nu a mai fost dată în România de mai bine de 30 de ani. PAS CU PAS ne îndepărtăm de democrație și ne apropiem de autocrație! Este un atac direct asupra drepturilor noastre fundamentale, o aberație susținută de PNL + PSD = LOVE prin care statul poate confisca lucrurile și bunurile pe un termen incert, iar bunurile suspecte de a fi contaminate sunt carantinate până la decontaminare sau distrugere.

Este absolut aberant ca membrii familei să fie separați, copiii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoanele cu handicap de aparținători și plasate în grija statului o săptămână, două sau câte consideră statul că sunt necesare. Doar un lucru este cert, avem o nouă majoritate toxică PNL PSD în Parlament care acționează împotriva tuturor românilor", scrie Laufer pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.