Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer a prezentat programul Smart Start USA la Oradea: 'Mediul de afaceri din Bihor este cu un pas mai aproape de internaționalizarea pe piața din SUA'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan Laufer, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, a susținut o nouă sesiune de prezentare a programului Smart Start USA la Oradea. La eveniment au participat peste 150 de oameni de afaceri.

Citește și: Cristian Roșu (ASF): 'Tendințe pe piața asigurărilor în 2019

„Mediul de afaceri din Bihor - cu un pas mai aproape de internaționalizarea pe piața din Statele Unite și de transformarea viselor în reale povești de succes

Oradea, 21 mai 2019: o nouă sesiune de prezentare a programului Smart Start USA, a platformei de înscriere și a exemplelor de bună practică, ce funcționează deja, pe piața din Satele Unite a avut astăzi loc la Oradea.

Întâlnirea inițiatorului și coordonatorului programului, Ilan Laufer, cu cei peste 150 de antreprenori orădeni s-a desfășurat la Sediul Administrației Financiare din Oradea și s-a bucurat de implicarea autoritaților locale, a domnului Romeo Roșca - șef Administratia Financiara Bihor și a Camerei de Comerț și Industrie Bihor, reprezentată de către doamna Mina Giurea- director economic.

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare", a precizat Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.