Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer a primit o nouă funcție-cheie

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Consilier al premierului Viorica Dăncilă, Ilan Laufer a fost ales într-o nouă funcție-cheie! Înscris în PSD, fostul ministru este noul președinte al PSD, organizația SUA.

”Ilan Laufer, un politician cu experiență, care a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat a fost ales președinte al PSD, Organizația SUA. Această puternică organizație, care are de azi un președinte cu o notorietate incontestabilă, precum Ilan Laufer, vine în contextul în care, președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, a reușit o reorganizare puternică a filialelor din afara granițelor țării.”, anunță PSD Diaspora.

Citește și: Liviu Dragnea își taxează propriii subalterni: Greșeală impardonabilă!

“Avem o responsabilitate mare în toate statele din lume, de aceea ne bucurăm să îl avem în calitate de coordonator pe domnul Ilan Laufer, care sunt convinsă că va aduce un plus de valoare organizației SUA și va întări relațiile transatlantice.

E nevoie de multă muncă, de construcție de proiecte, care să contribuie la dezvoltarea organizațiilor din diaspora. Problemele le știm cu toții, dar noi ne angajăm să venim cu soluții, care să devină realitate”, a declarat președintele PSD diaspora, Lilla Debelka.

Citește și: Atenție, fermieri! Petre Daea anunță victoria – A fost eliminată

”Împreună cu echipele din toate colțurile lumii, reprezentanții PSD diaspora au reușit, ca prim pas, să comunice frecvent, să comunice onest și deschis, simțindu-se astfel un val de implicări în politica PSD de peste hotare.”, mai precizează comunicatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.