Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan laufer anunță amânarea celei de a 4-a misiuni economice SMART START USA, din cauza coronavirusului

Facebook
Ilan Laufer

Copreședintele PSL, Ilan Laufer, a anunțat, pe rețeaua de socializare, că, din cauza epidemiei de coronavirus cea de-a 4-a misiune economică SMART START USA a fost amânată.

"Anunț pe această cale AMÂNAREA celei de a 4-a misiuni economice SMART START USA pentru perioada 3-9 Mai 2020.

În urma declanșării stării de urgență în statul Florida, SUA, astăzi am fost anunțat de autorități privind decizia de suspendare a desfășurării tuturor evenimentelor, conferințelor și adunărilor, atât publice cât și private, în urma situației generate de criza cauzată de Coronavirus.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

Mă aflu în legătură permanentă cu oficialii americani și voi anunța de îndată ce vor exista evoluții de interes. Vă asigur de deplina disponibilitate a partenerilor din SUA, atât publici cât și privați, de a coopera cu noi în vederea asigurării în cele mai bune condiții a misiunii economice. În acest moment, am primit toate asigurările rezonabile din partea părții americane că intervalul de 3-9 mai 2020 permite o marjă de timp suficientă astfel încât firmele românești să poată fructifica din plin această oportunitate unică de intrare pe piața americană.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

Mulțumesc pe această cale tuturor partenerilor noștri pentru înțelegere și îi asigur de angajamentul nostru de a asigura succesul misiunii", a scris Ilan Laufer, pe Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.