Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, ATAC la toată clasă politică: 'Soluția pentru România este modificarea Constituției și transformarea într-o REPUBLICĂ PARLAMENTARĂ'

Ilan Laufer

Co-președintele Platformei Social-Liberale (PSL), Ilan Laufer, a lansat, pe Facebook, un atac dur asupra clasei politice din România, despre care spune că este eșuată. Fostul ministru este de părere că soluția pentru România este modificarea Constituției și transformarea într-o republică parlamentară, ”unde puterea să fie în mâna cetățeanului”.

"Bat clopotele falimentului clasei politice din România?!

Din păcate pentru noi românii, se pare că un nou început și o reconstrucție reală poate veni doar după un dezastru atat economic cât și social spre care ne îndreptăm, cu ajutorul Parlamentului, Guvernului, Președintelui și nu în ultimul rând al opoziției.

Avem de-a face cu o întreagă “clasă politică eșuată” care duce țara în faliment generalizat.

Tinerii care sunt promovați în politică sunt doar cei care se “pliază” în șablonul impus. Astfel, generația tânără nu este lăsată să schimbe mentalitatea politică, atâta timp cât sistemul îi “filtrează” după bunul lui plac, pentru a-și proteja interesele.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

România GUVERNATĂ fără PSD și PNL sau PNL și PSD?

Aceste partide care tot promit că se reformează, de fapt, se “deformează” din ce în ce mai rău! Seceta acestei clase politice a devenit letală pentru economia și societatea românească. Aceasta este realitatea!

Războiul româno-român nu va înceta cât timp este alimentat de falimentul actualei clase politice, faliment care este amplificat de cel mai prost sistem de guvernare pentru România, respectiv Republica semiprezidențială (transformată între timp în semidictatorială).

Este momentul să ne trezim din somnul cel de moarte și să înțelegem că, atâta timp cât alegerile vor fi câștigate de o majoritate care include PSD-ul sau PNL-ul - partide care au demonstrat deja ce pot și mai ales ce nu pot face pentru România și pentru români – România nu se va face bine, iar dezbinarea dintre români va continua să împiedice dezvoltarea societății.

Toată starea de urgență, alertă și psihoză, induse de PNL, servește unui singur scop: organizarea alegerilor pe repede-înainte!

Se prăbușesc în sondaje pe zi ce trece și disperarea este mare. Până la următoarele alegeri se împrumută cu 1000 euro/secundă din banii noștri, și neavând cum să îi dea inapoi, tot noi rămânem buni de plată, dar să nu uitam, la cele mai mari dobânzi UE, chiar de douăzeci de ori mai mari decat cele aplicate Bulgariei. Aberant!

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

După alegeri ne așteaptă o factură imposibil de achitat la pachet cu tsunamiul de austeritate!

Ludovic Orban a evaporat atât din PIB-ul României cât și din sondajele PNL în jur de 15-20% si probabil de aici vine și interventia lui Rareș Bogdan, care nu are cum să nu se gândească la era post Orban care, pe bună dreptate, încearcă din toate puterile să nu preia o “cetate” distrusă în mod ireparabil.

Cîțu deține un record mondial greu de egalat: deși demis de cele mai multe ori din istoria politică a UE, se află încă în funcție! Proiectul IMMInvest “furat” de la PSD, care avea menirea să salveze economia românească și să ajute peste 100.000 de firme românești, se dovedește pe zi ce trece a fi un dezastru național.

În PSD se mimează opoziția la nivel de Hollywood?

Fiecare ieșire este bine regizată, astfel încât să nu îi deranjeze prea mult nici pe Iohannis, nici pe americani, nici pe europeni și nici pe “baronii locali”. Asistăm la un balet eșuat, probabil au ramas fără unghii de la atâta efort, în încercarea de a menține o conducere colectivă care să fie ‘’de bine’’ cu toată lumea, mai puțin cu alegătorii care au rămas în mana cu dreptatea pana la capat, iar în cealaltă cu urmeaza pensii și salarii tăiate de PNL cu susținerea PSD, fără de care nu ar fi avut Guvern. Nu-i așa? Să ne trezim!

Asta e opoziția PSD-ului? Votează Guvernul, votează starea de urgență și alertă, prin care au restricționat libertățile cetățenilor, iar apoi au depus o moțiune simplă, care nu a avut niciun efect în afară de a alimenta războiul româno-român.

După cum știți, nu sunt un susținător, dar toti cei care spun că Președintele Iohannis trebuie suspendat, greșesc! Nu este vina lui Iohannis, ci a sistemului și a arhitecturii statului în care trăim. El este doar un beneficiar de lux, singurul de altfel, în rest toata lumea are de suferit. Pe bazele acestui sistem distructiv și obstructiv este clar că nu se pot construi autostrăzi, spitale și școli.

Citește și: Iohannis, declarație controversată! Ce se întâmplă cu elevii bolnavi care nu pot susține examenele .

Așa cum știți, Constituția țării noastre, scrisă și adoptată în 1991, a fost creată de oameni care au văzut democrația doar în filme, nicidecum de către capitaliști sau mari liberali. A fost scrisă de către oameni care au trăit toată viața în comunism. Avem o Constituție care încetinește dezvoltarea României și care șchioapătă serios când vine vorba de respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, făcând loc unor abuzuri pentru care nu nimeni nu răspunde.

Este nevoie de o nouă Constituție, una care să garanteze cu adevărat democrația, prin stoparea abuzurilor și tragerea la răspundere a celor care au distrus și continuă să distrugă atât capitalul românesc cât și destinele românilor.

Prin urmare, soluția pentru România este modificarea Constituției și transformarea într-o REPUBLICĂ PARLAMENTARĂ unde puterea să fie în mâna cetățeanului. Altfel totul este în zadar!", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.