Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer atacă PSD după ce Vasile Dâncu a fost numit la șefia Consiliului Național: 'Au călcat din nou în picioare statutul'

facebook.com
Ilan Laufer

Fostul ministru PSD Ilan Laufer a lansat un atac la adresa partidului din care a făcut parte, după ce Vasile Dâncu a fost numit la șefia Consiliului Național al formațiunii politice.

"Prin numirea lui Vasile Dâncu la șefia Consiliului Național al PSD, Marcel Ciolacu și actuala conducere interimară au călcat din nou în picioare statutul PSD și riscă o cerere de dizolvare a partidului în instanță.

Citește și: Gabriela Firea: Cresc văzând cu ochii! Lucrăm intens la cel mai ambițios proiect

Știu că numirea lui Vasile Dâncu la şefia Consiliului Naţional a provocat tensiuni în înteriorul PSD și că foarte multă lume din PSD este nemulțumită de modul discreționar în care Marcel Ciolacu conduce partidul spre prăpastie. Personal, nu îl cunosc pe domnul Dâncu și inteleg ca este un profesionist, dar cred că este foarte grav modul în care actuala conducere încalcă, în mod repetat, statutul partidului, impunându-și oamenii în funcții pe care nu ar trebui să le ocupe!

Domnule Ciolacu, vă pun la dispoziție articolul din statutul pe care, atât dumneavoastră, cât și conducerea “colectivă", l-ați încălcat prin numirea nestatutară a domnului Dâncu Vasile.

Statutul PSD: ARTICOLUL 132

Consiliul Național al PSD se constituie din următorii membri PSD: parlamentari;

președinți și/sau vicepresedinți ai Consiliilor Județene Administrative;

ministri și/sau secretari de stat; europarlamentari;

primari de municipii;

primari de orașe;

trei primari de comune pentru fiecare județ, membri ai PSD.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

Din câte știu, domnul Dâncu nu îndeplinește niciuna dintre aceste funcții și, prin urmare, nu poate fi nici măcar membru, darămite președinte al Consiliului Național PSD", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.