Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer continuă promovarea programului Smart Start USA și la Piatra-Neamț

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, Ilan Laufer, continuă caravana programului Smart Start USA. De această dată a ajuns la Piatra-Neamț.

Citește și: Coaliția care reprezintă Uber, Bolt și Clever: 'Există deja semnale că patronatele companiilor de taxi pregătesc o opoziţie vehementă'

„Antreprenorii nemțeni- oportunități de internaționalizare prin Smart Start USA. Piatra-Neamț, 24 mai 2019: Ediția a doua a turneului Smart Start USA în România a continuat, astăzi, la Piatra-Neamț.

Antreprenorii locali au aflat, într-un direct și deschis, avantajele oferite de programul Smart Start USA și oportunitățile concrete de dezvoltare a afacerilor oferite de piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate, până acum, de Smart Start USA la Miami și New York.

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA a oferit participanților prezenți evenimentul desfasurat la Hotel Central Plaza, detalii despre program și înscrierea pe platforma Smart Start USA.

La conferința de astăzi, au participat domnul Mihai Apopii - presedinte, Camera de Comerț și Industrie Neamț, Daniel Chirilă - director executiv AJOFM Neamț.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea și implicarea totală a domnului Ionel Arsene, președintele Consiliului Judetean Neamț și a domnului deputat Ciprian Șerban, cărora le mulțumim, pe această cale.

*******

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA”, a precizat Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.