Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, întâlnire importantă în SUA: 'Vom organiza cea mai mare și importantă misiune economică romanească care a vizitat SUA până în prezent'

Ilan Laufer, fost ministru, a anunțat că în 2020 o delegație de oameni de afaceri din România vor merge în SUA în ceea ce se anunță a fi ”cea mai mare și importantă misiune economică romanească care a vizitat SUA până în prezent”. Următorul pas e ca la mijlocul anului viitor ”cea mai mare si solida misiune economica americana care a vizitat Romania pana in prezent”, a mai precizat Laufer.

”Am avut azi o intalnire fantastica cu domnul Dean J. Trantalis, primarul celui mai frumos oras din SUA si anume Fort Lauderdale!

Citește și: ‘Aleșii’ lui Klaus Iohannis! Lista completă: Cine sunt cei care vor participa la dezbaterea președintelui

Ii multumesc pe aceasta cale domnului Trantalis pentru toata deschiderea si sustinerea acordata programului SMART START USA si dezvoltarii parteneriatului strategic dintre Romania si SUA. Azi am decis de comun acord sa ne unim fortele pentru urmatoarle obiective majore:

1. La inceputul anului viitor cu ocazia vizitei domnului primar al Constantei Decebal Fagadau in SUA, vizita care marcheaza momentul infratirii celor doua orase, vom organiza cea mai mare si importanta misiune economica romaneasca care a vizitat SUA pana in prezent.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

2. Impreuna cu sprijinul domnului primar Decebal Fagadau, ne-am propus sa aducem la Constanta pana la jumatatea anului viitor, cea mai mare si solida misiune economica americana care a vizitat Romania pana in prezent.”, a anunțat Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.