Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, noi acuzații la adresa lui Klaus Iohannis: 'Are o legătură dubioasă cu FDGR, moștenitoarea unei organizații naziste' - VIDEO

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan Laufer l-a numit antimsemit pe Klaus Iohannis și a spus, marți seara, că atacurile antisemite la adresa sa sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia sa au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului din România.

„Prin refuzul unei persoane care se ştie că are legături foarte bune cu Israelul şi cu SUA, Klaus Iohannis întăreşte convingerea că doreşte legături doar cu Berlinul și blocarea relațiilor cu Israelul și SUA.”, a insistat Ilan Laufer, care a mai spus că ”atacurile antisemite” la adresa sa sunt cu atât mai dureroase cu cât din familia sa au decedat 52 de persoane în perioada Holocaustului din România.

Citește și: Pasiune nouă pentru fostul antrenor al Simonei Halep! Cu ce se ocupă Darren Cahill

Ilan Laufer a spus că este profund mâhnit de atitudinea preşedintelui ţării sale, care nu doreşte ca România să preia preşedinţia „Consiliului Europei”. De fapt, România urmează să preia la 1 ianuarie preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene.

În final, Laufer a spus că îl roagă pe preşedinte să aibă curajul și să spună motivul real pentru care l-a respins, menţionând că se referă la motivul religios şi la faptul că este evreu.

Citește și: Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu! Ce i se va întâmpla șefului Senatului

Ilan Laufer a spus că Iohannis, care este etnic german, a avut ”o legătură dubioasă” cu Forumul Democrat al Germanilor din România, ”moştenitoarea unei organizaţii naziste”.

”Foarte important e că președintele Klaus Iohannis e etnic german și are o legătură dubioasă, din toate punctele de vedere, cu Forumul Democrat German din România, moștenitoarea unei organizații naziste scoase în afara legii, conform Tratatului de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.”, a mai spus Laufer.

Citește și: Salariile fabuloase ale angajaților la metrou. De ce fac grevă?

”În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pe câţi bani”, a mai afirmat el.

Laufer a anunţat că va face plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi o cerere către comunitatea evreiască din Statele Unite, pentru a-i retrage lui Klaus Iohannis decoraţia acordată.

Citește și: Veste bună pentru abonații RCS&RDS! Ce beneficii vor avea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.