Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: `PNL și PSD conduc economia românească pe ultimul drum!`

Facebook
Ilan Laufer

Președintele Platformei Social-Liberale (PSL), Ilan Laufer, critică dur PNL și PSD pentru felul în care au gestionat în ultimul timp Criza COVID-19 și implicit prelungirea Stării de Alertă. El susține că înțelegerea dintre cele două partide ruinează economia României:

Vezi și: ÎCCJ analizează joi dacă sesizează CCR cu privire la legea de impozitare a pensiilor

”Este absolut aberant și strigător la cer modul în care PNL și PSD au decis să prelungească starea de alertă în condițiile în care nu doar SUA și Germania au redeschis deja economia națională, dar și TOATE ȚĂRILE DIN JURUL NOSTRU.

Parcă suntem într-un film cu proști în care nimeni nu are niciun fel de plan pentru salvarea/relansarea economiei românești. PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ DENOTĂ LIPSA TOTALĂ DE SOLUȚII, atât din partea PNL cât și din partea PSD care a devenit un fel de n-ar mai fi. Este înfricoșător ceea ce se întâmplă acum cu România.

Înțeleg că PNL și Orban nu au altă cale să rămână la guvernare, decât prin prelungirea stării de alertă, că na, Ciolacu a zis că nu "bagă" moțiune de cenzură, atâta timp cât este stare de alertă. DOAMNE FEREȘTE! Oameni buni, această prelungire a stării de alertă va adânci și mai mult criza economică și socială în care ne aflăm și va fi acea scânteie care va declanșa explozia în societatea românească.

Se pare că nu vrem să învățăm nimic din ceea ce se întâmplă în jurul nostru și preferăm să băgăm capul în pământ ca struțul, crezând că vom scăpa în acest fel.

În SUA și EUROPA civilizată, protestele iau amploare și schimbă din mers prioritățiile guvernelor, oamenii nu mai au cu ce să trăiască la propriu și atunci vedem că toate măsurile pentru combaterea pandemiei se vor evapora ca whiskyul din paharele guvernanților.

Astăzi, singura soluție propusă de PNL și PSD pentru salvarea României este MOARTEA ECONOMIEI.

NE VEDEM CURÂND LA PROTESTE!”, susține Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.