Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: Vom lansa Proiectul Smart Start USA. Vom aduce banii americani în România

Profit
Ilan Laufer

Fostul ministru pentru IMM-uri anunță lansarea unui program foarte ambițios pentru mediul de afaceri din România. El susține că prin Proiectul Smart Start USA banii americani vor veni mult mai repede și mai eficient în România.

„Știm că America este investitor în România. Avem o schimbare de administrație la Washington și Donald Trump este deschis către noi investiții. Este un program destinat facilitării accesului IMM-urilor din România și Europa de Est. Vom organiza un Road Show, vom avea 30 de evenimente mari. Așteptăm să avem între 300 și 800 de antreprenori. Vom construi o platformă. Proiectul se va lansa în luna septembrie”, a explicat Ilan Laufer, la Antena 3.

Practic oamenii de afaceri din România vor fi sprijiniți și învățați cum să abordeze piața americană printr-o multitudine de evenimente organizate în toată țara.

În cadrul Programului Smart Start USA va fi organizat un adevărat Road Show în cadrul căreia vor avea loc evenimente centrale și locale cu autoritățile locale, camerele de comerț, sindicatele, societatea civilă și nu numai. Vor și nu mai puțin de 30 de astfel de evenimente în principalele orașe ale țării. Ambiția programului e ca în fiecare an peste 10 mii de antreprenori români se vor familiariza cu oportunițățile pieței americane.

În cadrul Programului antreprenorii vor învăța cum să aibă acces la o gamă largă de instrumente financiare dedicate și servicii personalizate, vor avea oportunități unice de a cunoaște toate instituțiile relevante în același loc și în același timp, vor avea acces la toate instrumentele oferite de platforma online integrată a Programului, evident relaționare și povești de succes.

Lansarea Programului Smart Start USA va avea loc Luni - 11 iunie 2018, ora 11, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Al.I.Cuza, et.4

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.