Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: Vom sprijini, anual, prin programul 10 în 10, 1000 de firme din cele 3 mari regiuni istorice ale României

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ilan Laufer a declarat că prin Programul 10 în 10 vor fi create, trei mari centre de dezvoltare a afacerilor, astfel încât să fie susținute, anual, pentru a se dezvolta 1000 de firme, care sa conducă la renaștere a capitalului autohton pentru a transforma economia României. Programul va contribui la stoparea exodului de creiere și are potențialul de a aduce înapoi în țară cei mai buni specialiști români care lucrează în prezent peste hotare, potrivit lui Laufer.

„Pentru a atinge obiectivele de dezvoltare din programul România 10 în 10, țara noastră trebuie să devină o economie bazată pe cunoaștere. Transformarea României într-o țară a inovării și a noilor tehnologii se poate face doar fructificând cea mai importantă resursă pe care o are această țară, capitalul uman.

Românii talentați, care sunt lideri în domeniile lor, trebuie susținuți să-și deschidă afaceri, oferind economiei românești o coloană vertebrală solidă de care avem nevoie pentru a putea sta pe propriile picioare.

Vom ajunge în acest punct oferind un sprijin masiv și accelerat pentru antreprenorii români. Vom crea, în parteneriat public-privat, trei mari centre de dezvoltare a afacerilor, cu facilități care să le permită antreprenorilor români să incubeze cu succes o idee bună de afaceri sau să accelereze dezvoltarea businessului lor.

Vom sprijini, anual, 1000 de firme din fiecare dintre cele 3 mari regiuni istorice a României. În 10 ani, vom sprijini dezvoltarea a 30 000 de companii românești, ducând la o renaștere a capitalului autohton pentru a transforma economia României. Programul va contribui la stoparea exodului de creiere și are potențialul de a aduce înapoi în țară cei mai buni specialiști români care lucrează în prezent peste hotare.

#Romania10in10

#mieimipasa”, se arată pe pagina de facebook a lui Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.