Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: Ziua de 11 septembrie 2001 trebuie să rămână un reper al luptei împotriva terorismului în egală măsură cu cel al renașterii și al reconstrucției

11 septembrie

Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, actual reprezentant special al Camerei de Comerț al României în SUA a ținut să marcheze ziua de azi, ziua în care se împlinesc zece ani de la cel mai mare atentat terorist din istoria lumii. Ilan Laufer își exprimă speranța că această zi va rămâne un reper al luptei împotriva terorismului, al renașterii și al reconstrucției.

”Pe 11 septembrie 2001 avea loc, în Statele Unite ale Americii, cel mai mare atentat sinucigaș terorist din istoria omenirii. În fiecare an, această zi înseamnă reculegere, evocare a vieților pierdute și decizia de a intensifica permanent lupta împotriva terorismului.

Îmi exprim mâhnirea și durerea pentru însemnatele pierderi suferite de Statele Unite si întreaga umanitate, pentru că în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, în clădirea Pentagon din Arlington, Virginia, în avionul care s-a prăbușit pe câmpia de lângă Shanksville în zona rurală a statului Pennsylvania, au fost oameni din întreaga lume.

Ziua de 11 septembrie 2001 trebuie să rămână un reper al luptei împotriva terorismului în egală măsură cu cel al renașterii și al reconstrucției, într-o lume în care siguranța și securitatea cetățeanului primează.”, susține el pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.