Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer și Alexandru Coita, la un pas de moarte pe autostrada: Au făcut ACCIDENT - FOTO

facebook.com
Ilan Laufer Alexandru Coitaa

Ilan Laufer și Alexandru Coita, fondatorii Platformei Social Liberale (PSL), au anunțat, în urmă cu puțin timp, pagina de socializare, că au fost la un pas de moarte, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident pe A2 București-Constanța.

"Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Alex suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.

Putem spune acum că am reușit să evităm ce e mai rău, suntem bine, însă din păcate nu mai putem continua astăzi Turul României 10 în 10, fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren.

De vineri 31 ianuarie revenim în Tur conform programului cunoscut.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că, indiferent de obstacole, vom continua împreună până la capăt!", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.