Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Șor, cu promisiuni: Pensionarii din Orhei, Găgăuzia și Taraclia vor primi, lunar, un adaos la pensie

stiri.md
Ilan Sor

Din octombrie, toți pensionarii din orașul și raionul Orhei, orașul Taraclia și Găgăuzia vor primi un adaos la pensie în sumă de 1000 de lei. Despre aceasta a anunțat Ilan Șor, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor în etate. El a acuzat puterea că „hrănește oamenii cu promisiuni deșarte”.

„Din păcate, în decurs de 30 de ani, politicienii moldoveni nu au găsit posibilitatea de a vă asigura o viață confortabilă și demnă. Astăzi, vă anunț oficial că săptămâna viitoare va începe să activeze Fondul meu. Și deja, în primele zile de noiembrie, fiecare pensionar din Găgăuzia, orașul și raionul Orhei și orașul Taraclia, acolo unde conduc reprezentanții partidului „ȘOR” și a echipei mele, vor primi un supliment la pensie de 1000 de lei, pentru luna octombrie. Dragi prieteni, vă promit, din octombrie veți primi acest ajutor”, a menționat Ilan Șor citat de Unimedia și preluat de Rador Radio Romania.

Politicianul a subliniat că înțelege că suma respectivă este modestă, dar acesta este doar primul pas către asigurarea unei vieți decente pentru pensionarii noștri.

„Vă respect foarte mult și cunoașteți că am realizat multe proiecte pentru Dumneavoastră- magazinele sociale, „Vârsta de Aur” și altele. Voi face asta și în continuare, deoarece sunt sigur că fără trecut nu există viitor. Fără experiența și cunoștințele Dumneavoastră, nu am fi existat noi astăzi și nici țara noastră”, a adăugat el. Ilan Șor a spus că „este în puterea noastră de a asigura o bătrânețe demnă persoanelor în etate din Moldova”.

De menționat că, echipa lui Ilan Șor are o atitudine grijulie față de bătrâni. Ei au fost susținuți constant prin intermediul mai multor proiecte sociale. Inclusiv, în Parlament a fost înregistrată inițiativa de majorarea a pensiei minime până la 5000 de lei și de a indexa pensiile cu 27,3, dar nu cu 14,1%, așa cum a decis puterea. De asemenea, regimul Sandu-PAS a ignorat și inițiativa echipei lui Ilan Șor de a asigura bătrânii cu medicamente gratuite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.