Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Bolojan: Eu nu am susținut coaliția cu PSD

News.ro
Ilie Bolojan

Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, spune că nu a fost de acord cu guvernarea alături de PSD dar nici nu este de acord cu cei care îi cer lui Florin Cîțu demisia din fruntea partidului.

Ilie Bolojan a afirmat la Digi24 că o parte din electoratul liberal este dezamăgit de decizia partidului de a face alianță cu PSD, „pentru că una li s-a spus în campanie, alta s-a făcut la un an de zile după alegeri”.

„Mie nu mi-a fost rușine niciodată că sunt membru al Partidului Liberal, nici când partidul era pe val, nici când nu era atât de popular. Vă pot spune foarte deschis: eu nu am susținut coaliția cu PSD, dar nu totdeauna ești în majoritatea care ia deciziile într-un partid sau altul. Nu poți să pleci, să-ți dezavuezi partidul de fiecare dată când se iau decizii cu care tu nu ești de acord”, a adăugat el.

„Cel mai simplu este să ceri demisii și cel mai greu e să faci ca lucrurile să se întâmple. Eu fiind întotdeauna un om de execuție, am preferat - și cred că este cel mai bine - să faci declarații cât mai puține și să faci cât mai multe lucruri. E simplu să faci declarații, să postezi pe Facebook, dar atunci când e nevoie de decizii trebuie să-ți asumi decizii și trebuie să livrezi, pentru că altfel, vorbim de lipsa de credibilitate a lumii politice. Oamenii și-au pierdut încrederea în noi pentru că pe de o parte, n-am făcut ceea ce am spus și pe de altă parte, pentru că sigur, prestația în guvernare și realizările pe care le-am avut au lăsat mult de dorit față de așteptările comunităților noastre”, a mai explicat Bolojan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.