Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Bolojan: Și PSD are niște oameni destoinici. Nu partidul este problema

baroni locali bani

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan (PNL), spune că eticheta de „baron local” nu este întotdeauna atribuită corect și că nici „oamenii noi” în politică nu reprezintă garanția lucrului bine făcut.

„PSD în anumite accepțiuni a fost identificat cu baronii locali, cel puțin acum câțiva ani de zile, cu un concept de genul: ocuparea unei funcții pe multe mandate, într-un județ în care nu prea se întâmplă nimic și în care jupânul respectiv taie și spânzură. Normal că în momentul în care ocupi o funcție de președinte de consiliu județean, mult hulită în general, poți să intri într-o categorie de baroni locali, fără să ai un astfel de comportament. Acest tip de comentarii, legat de faptul că niște oameni au vechimi mai mari în funcție și în spatele lor nu se vede nimic, a fost sinonim la un moment dat cu percepția față de o anumită componentă a PSD-ului. Că nici PSD nu are doar astfel de oameni. Și PSD are niște oameni destoinici. Dacă vă duceți într-o comună sau alta din județul Bihor, o să constatați că și în comunele cu primari PSD e curat, e ordine. Nu partidul este problema, ci oamenii sunt problema. Ca să vă răspund la întrebare, nu există o astfel de chestiune, dar sigur că etichetările sunt ușor de pus”, a spus șeful CJ Bihor, într-un interviu în presa locală.

„Nu totdeauna un om nou este performant. De obicei nu este performant. Asta o spune experiența. Dar pe un fond politic în care majoritatea populației îi desconsideră pe politicieni, din păcate, de multe ori pe bună dreptate, inclusiv a fi un om nou în politică era din start un avantaj. Dar asta nu înseamnă că ești un bun administrator și doar timpul va dovedi aceste lucruri”, a adăugat Ilie Bolojan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.