Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu, despre momentul delicat de la Națională: 'Este un moment delicat, trebuie să strângem rândurile'

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a declarat joi că este mare păcat că suporterii români nu pot vedea echipa naţională de fotbal jucând pe teren propriu la EURO 2020, dar îşi pune speranţe în mixul de generaţii din selecţionata tricoloră.

"Este într-adevăr mare păcat că nu putem avea echipa naţională a României la Bucureşti, pentru că este un eveniment extraordinar. Păcat că nu suntem la această competiţie, se simte emulaţia creată de acest eveniment în Bucureşti. Eu unul abia aştept să înceapă, chiar am emoţii, pentru că este un lucru extraordinar. Eu cred că puteam să scoatem mai mult de la meciul ăla cu Islanda. Este un moment delicat, trebuie să strângem rândurile, trebuie să scoatem maximum din această generaţie şi să vină şi rezultatele. Pentru că au fost şi nişte experimente la echipa naţională. Trebuie să ne punem mari speranţe în mixul ăsta de generaţii. Şi aici este un nucleu important de jucători care au fost cu Mirel Rădoi la U21 unde puteam să jucăm o finală", a declarat Ilie Dumitrescu, scrie agerpres.ro.

El consideră că Anglia este favorită la câştigarea acestui turneu final: "Eu aş paria pe Anglia să câştige EURO, pentru că fotbalul englez a avut finaliste în cele mai bune competiţii europene. A fost finală engleză în Champions League, Chelsea cu Manchester City, şi Manchester United în Europa League. Dacă privim un pic înapoi, când a fost finală în Champions League, Bayern cu Dortmund, când Bayern a câştigat pe Wembley, Campionatul Mondial a fost câştigat de Germania. În plus în echipa Angliei sunt jucători foarte valoroşi, care au ajuns la un nivel foarte bun. Dar există şi Franţa, care este o forţă în momentul de faţă. Dacă ne uităm la ceea ce reprezintă Franţa în momentul de faţă, este o echipă foarte puternică".

Foştii fotbalişti Ilie Dumitescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Daniel Pancu, Gheorghe Craioveanu, scrimera Ana-Maria Popescu (Brânză), luptătorul Cătălin Moroşanu, fostul baschetbalist Virgil Stănescu şi fostul boxer Mihai Leu au participat joi seara la lansarea revistei Super EURO, dedicată turneului final şi la deschiderea agenţiei Superbet Premium Store, agenţie VIP de pariuri sportive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.