Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu este invitatul de onoare la Ploiești Shopping City

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu este invitatul de onoare al proiecției speciale „Hai, România! - Povestea Generației de Aur”, la Ploiești Shopping City, potrivit mediafax.

Pe 21 martie, de la ora 19:10, la Cinema City din Ploiești Shopping City, Ilie Dumitrescu va participa la vizionarea specială a producției „Hai, România! - Povestea Generației de Aur”. În calitate de invitat de onoare, Ilie Dumitrescu îi invită, de asemenea, pe ploieșteni să descopere cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc, despre care spune că și pentru el a fost o experiență emoționantă, de suflet, care cu siguranță îi va încânta și pe spectatori. „Filmul a îmbrăcat iar toată România în galben zilele acestea! Și mai ales la Ploiești se poartă mult galben, știm prea bine asta. Ne vedem joi la Cinema City din Ploiești să retrăim împreună povestea noastră, dar și a voastră: povestea Generației de Aur, unde eroii nu suntem doar noi, cei de pe teren, ci și voi, cei din tribune, mereu alături de România! Vă aștept joi la Cinema City Ploiești!”, precizează Ilie Dumitrescu.

„Hai, România! - Povestea Generației de Aur” dezvăluie istoria complexă a celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000, o perioadă în care Echipa Națională a României a ajuns pe locul trei în lume în clasamentul FIFA și a reușit recordul a trei calificări consecutive la trei campionate mondiale (1990-1994-1998) și două calificări consecutive la două campionate europene de fotbal (1996 și 2000). Dar și pe cea a realizărilor importante la nivel de cluburi, de la începutul anilor `80, care anunțau marea performanță ce urma să vină un deceniu mai târziu. O poveste nespusă până acum în totalitate, despre performanțele uluitoare ale unei generații care a pus atât fotbalul, cât și România pe harta lumii. Și care a oferit unei țări întregi cele mai frumoase cadouri: identitate, într-o epocă a uniformizării, și multă speranță, într-una a tranziției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.