Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu îl critică pe Denis Alibec: 'Gigi are în general fler, dar cu el n-a fost inspirat'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Denis Alibec a fost pus la zid de către Ilie Dumitrescu. Fostul mare internațional consideră că problemele atacantului din acest sezon și faptul că randamentul său a fost unul foarte scăzut se datorează lipsei de pregătire.

Ilie Dumitrescu nu crede că echipa antrenată de Marius Șumudică are puterea financiară să-l cumpere pe Alibec de la FCSB. Fostul jucător al roș-albaștrilor știe ce trebuie să facă atacantul de 26 de ani pentru a reveni la forma din trecut și-l sfătuiește să facă cel puțin 1500 de abdomene pe zi.

"Vine Kayserispor să dea 7-8 milioane acum? Becali a avut 6 milioane pe el şi nu l-a dat. Gigi, care în general are fler şi e inspirat, nu a mai fost inspirat cu Alibec. Problema la Alibec nu e că Dică nu gestionează bine relaţia cu el. Contează că nu a făcut pregătirea de vară cum trebuie.

Citește și: Joachim Low, cel mai bun selecţioner în 2017; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

În al doilea rând, el nu e refăcut acum. Apoi, trebuie să facă 1500 de abdomene, să scape de burtă. Şi el, şi Gnohere. E nevoie să arăţi diferit, dacă vrei performanţă. Demonstraţie mi-a făcut băiatul ăsta de la CFR (n.r. Deac). Aşa vreau să îi văd pe toţi fotbaliştii din Liga 1", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Fostul mare internațional s-a dat exemplu chiar pe el. Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce făcea înainte de fiecare joc pentru se menține în formă.

"Eu făceam 1000 de abdomene înainte de joc. Şi făceam şi sală. Cu ce aveam eu atunci la dispoziţie, lucram. O să fac un efort şi o să vă aduc o filmare care să vă arate cum lucram. O să punem acel video pentru cei care vor să facă performanţă", a dezvăluit fostul mare internațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.