Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu îl taxează pe Dan Petrescu: Trec la diverse ceea ce a spus

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a reacționat după ce colegul său de generație, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat că se va retrage când o altă echipă din România va reuși performanțe similare cu ale sale - victorii cu Lazio și Rennes, în grupele Europa League.

„A vrut să ne trimită un mesaj foarte clar: performanța reușită de CFR sezonul acesta într-o grupă foarte complicată. Ca rezultate sunt fantastice. Greu de imaginat să bați Lazio și Rennes. Ce a declarat Petrescu, o trec la diverse. Nu îl iau în seamă. A fost pragmatic aseară (n.red. – joi seară). El a suferit mult pe bancă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Declarația lui Dan Petrescu a venit după victoria contra lui Rennes, de joi seara, din Europa League, scor 1-0. Echipa sa a fost criticată pentru că nu a reușit să gestioneze avantajul numeric de pe gazon.

”Indiferent ce va face CFR, va fi tot timpul criticată. Şi eu la fel. Deci nu are rost să mai… ştim acest lucru. Dar când va mai câştiga o echipă din Liga I în grupele Europa League cu echipe din Italia şi din Franţa, atunci mă las de antrenorat. Ţineţi minge, eu mă las de antrenorat când o echipă din România va mai ajunge în grupe şi va câştiga cu echipe din Franţa, din Italia, sau din Spania sau din Germania – două meciuri deja, eu mă las de antrenorat” a spus Petrescu, joi.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes, în deplasare, joi seara, scor 1-0. Unica reuşită a partidei a fost semnată de Ciprian Deac, în minutul 9. În urma acestui rezultat, campioana României a urcat pe locul 2 în grupa E, cu şase puncte, la o lungime de liderul Celtic Glasgow.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.