Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase a JIGNIT-O pe jurnalista care l-a taxat pentru remarca rasistă: 'Ești o proastă'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Năstase și-a continuat show-ul după cele trei ieșiri de astăzi. După remarca rasistă la adresa Serenei Williams, cea nepotrivită la adresa antrenoarei Marii Britanii și răspunsul pentru jurnaliștii englezi, Năstase a avut și un dialog direct cu jurnalista care a punctat în mass-media britanică despre declarațiile nepotrivite ale fostului tenismen.

Căpitanul nejucător al României a vorbit cu Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport tennis la FED Cup, și i-a spus, printre altele: "De ce ai scris așa ceva? Ești o proastă, ești o proastă!". Tirada a avut loc în fața a numeroși jurnaliști și a durat 2-3 minute, potrivit gsp.ro.

Citește și: Englezii l-au DESFIINȚAT pe Ilie Năstase: 'A venit timpul să scăpăm tenisul de el'

"M-a făcut proastă, a repetat asta, m-a întrebat de ce l-am făcut rasist. I-am explicat că am scris doar ce s-a întâmplat și că a fost un comentariu nepotrivit despre culoarea pielii. El mi-a spus că englezii au venit chitiți să-l prindă cu ceva și m-a mai făcut proastă de câteva ori. Din fericire, era în cealaltă parte a sălii și erau ziariști în jurul nostru, așa că a fost doar neplăcut, nu amenințător. Dar nu e un comportament pe care l-ai aștepta de la un om în poziția lui. Complet nepotrivit, mai ales că nu a contrazis acuratețea celor scrise de mine", a mai spus Crooks, care i-a mai spus corespondentului Gazetei Sporturilor: "Erau jurnaliști români de față, dar nimeni n-a spus nimic. M-a mirat faptul că Năstase nu înțelegea ce a greșit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.