Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase crede în Simona Halep: 'Are mari şanse să câştige Roland Garros'

Ion Țiriac Ilie Nastase

Ilie Năstase a declarat, marţi, că Simona Halep are mari şanse să câştige turneul de la Roland Garros, având în vedere forma bună în care se află sportiva română. El a adăugat că se va duce la Paris dacă Halep ajunge în finală.

"Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă. Cele care erau mai puternice, Kerber şi Buburuza - Muguruza sau cum o cheamă pe fata aia, au ieşit şi s-a făcut cale liberă. Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1", a declarat Năstase, conform Digi 24.

Ilie Năstase a fost prezent, marţi seară, la gala-spectacol "Istoria Continuă", dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea CSA Steaua. El a venit la gală îmbrăcat în costum militar: "Îmi fac uniformă nouă la un an doi, pentru că asta înseamnă Steaua. Şi cei mai buni sportivi de la noi din ţară, cei mai mulţi au fost de la Steaua. Vreau să vă arăt şi livretul militar, pe care îl am de la 18 ani şi sunt descoperit, nu acoperit ca Turcescu. Şi acum este în Parlamenul României, e o mare ruşine."

La gala de Cercul Militar Naţional au fost premiaţi mai mulţi sportivi de legendă ai CSA Steaua, printre care Viorica Viscopoleanu, Anişoara Cuşmir, Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuş, Adrian Bumbescu sau Laura Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.