Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase: 'Garcia este o jucătoare periculoasă, dar nu cred că poate să o bată pe Halep'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ilie Nastase

Fostul căpitan nejucător al echipei României Ilie Năstase a declarat, sâmbătă, că nu ar trebui schimbată Mihaela Buzărnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminică, pentru ca Irina Begu să fie menajată în vederea unui posibil meci de dublu, relatează News.ro.

Citește și: Gheorghe Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi în străinătate: 'Vom lua cea mai bună ofertă pentru Ianis în primul rând şi apoi pentru club'

"Aveam mai multă încredere în Buzărnescu, dar s-ar putea să fie altfel cu Mladenovic. Nu ştiu dacă suntem favoriţi. Simona trebuie să facă două meciuri şi cu dublul care a câştigat în Cehia ar trebui să fim. Este bine să ai o jucătoare care să câştige două meciuri, dar nu trebuie să ne bazăm pe ea mereu. Eu cred că Buzărnescu o să fie mâine altă jucătoare. Nu cred (n.r. - ca Segărceanu să facă o schimbare), pentru că le odihneşte pe cele două (n.r. - Monica Niculescu şi Irina Begu) şi ar fi mai bine aşa dacă eventual se ajunge la 2-2. Cea care o schimbă şi joacă un meci de simplu şi unul de dublu e cam mult. Garcia este o jucătoare periculoasă, dar nu cred că poate să o bată pe Halep la cum joacă acum", a declarat Năstase.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.