Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, IEȘIRE FULGER după ce a turnat alcool pe un cort cu chipul lui Băsescu: 'Suntem frustrați!Și eu pot să fac plângere că a furat navele'

www.gsp.ro
Ilie Năstase

Ilie Năstase, fost tenismen, actualmente candidat pe lista UNPR pentru Parlamentul European își explică gestul care a revoltat PMP. Fostul sportiv a aruncat un pahar  cu alcool pe un cort de campanie al PMP, care avea inscripționat chipul fostului președinte Traian Băsescu pe el.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

"M-am uitat și eu la emisiuni și am văzut câți bani primesc partidele pentru posterele astea și noi nu avem bani și nu ne-am pus. Și m-am gândit câte sute de milioane plătesc oamenii pentru partide și am avut un moment de indignare. Nu am nimic cu el, dacă mâine îl văd la Bruxelles îi strâng mâna și că colaborăm pentru binele României", a spus Ilie Năstase la România TV.

Atenționat că gestul lui poate fi copiat de copii care îl admiră, Năstase a explodat:  "Suntem frustrați că au luat navele, că a luat un apartament gratis, de asta suntem frustrați. Și eu pot să fac plângere că a furat navele".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.