Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase le face în ciudă francezilor: Cum vrea să se ducă la Roland Garros, deși e INTERZIS

Ion Țiriac Ilie Nastase

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că, deși organizatorii turneului Roland Garros nu îi vor acorda acreditare, va asista la ediția din acest an în calitate de spectator dacă prietenul său Ion Țiriac îi va da un bilet.

"Turneul de la Madrid nu este turneu ITF, este turneul lui Țiriac. Și cred că a făcut-o din prietenie (n.r. — invitându-l să acorde premiile la Madrid) pentru mine și o să o facă în continuare, pentru că mă duc și la Paris. Mă duc la Paris, mă duc și la Luvru, la Tour Eiffel, mă duc să mănânc bine... mă duc, da. Nu știu de ce sunt suspendat la Roland Garros. Nu o să îmi dea acreditarea. Ca spectator pot să merg, dacă domnul Țiriac îmi dă un bilet, nu văd de ce nu ar fi valabil biletul. Depinde câte bilete îmi dă Țiriac. Și nu văd ce legătură avea Fed Cup cu Wimbledon și Roland Garros, pentru că nu sunt turneele ITF. Asta nu am înțeles până acum", a spus Ilie Năstase.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

Întrebat ce părere are despre faptul că fostul tenisman Boris Becker i-a luat apărarea după acuzele de rasism la adresa Serenei Williams din presa engleză, Năstase a răspuns: "Sunt câțiva care mă susțin, dar nu o să mă laud eu acum că sunt în spatele meu. Becker a ieșit și a spus ce a spus pe Instagram, a fost foarte frumos din partea lui, o să îi mulțumesc".

Năstase nu știe dacă va încerca să vorbească personal cu Serena Williams: "Nu știu cât de gravă e situația și cât de urât i-a fost prezentată ei. Asta nu știu".

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Ilie Năstase (70 ani), căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat de ITF pentru că le-ar fi insultat pe jucătoarea Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și un arbitru și o jurnalistă, la meciul de la Mamaia (22 aprilie).

De asemenea, într-o conferință de presă susținută înaintea meciului de la Mamaia, Năstase a avut cuvinte ''sexiste'' și ''rasiste'' în legătură cu faptul că Serena Williams este însărcinată. ''Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!'', a putut fi auzit Năstase spunând de către jurnaliști.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Ulterior, Ilie Năstase și-a cerut scuze într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook pentru ieșirile pe care le-a avut la meciul cu Marea Britanie și față de Serena Williams, însă a considerat că reacțiile presei au fost exagerate.

În urma suspendării, lui Ilie Năstase i-a fost refuzată invitația în Loja regală pentru turneul de la Wimbledon (3-16 iulie), iar Federația Franceză de Tenis a anunțat că nu îi va acorda acreditare nici pentru turneul de la Roland Garros (28 mai-11 iunie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.