Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase: 'Nu suntem favoriți, Belgia are echipă bună de Fed Cup'

Ilie Nastase

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase, a declarat, marți, la Sala Polivalentă din Capitală, că România nu este favorită în meciul cu Belgia, chiar dacă are jucătoare mai bine clasate în ierarhia WTA, precizând că adversarele au avut rezultate bune în ultima perioadă.

"Simona Halep este numărul 4 în lume și normal că ne lipsește. Publicul o vedea dacă era sănătoasă, dar așa, facem și noi improvizații. Irina a fost și ea bolnavă o zi-două, ne-a speriat puțin, dar acum văd că e bine. România nu e favorită, eu nu mă iau după clasamentul WTA. Nu s-a văzut la Cupa Davis? Numărul 340 l-a bătut pe 120, așa că eu nu mai mă iau după clasamente. Belgia are echipă bună, cam toate trei jucătoare sunt bune, au avut rezultate pozitive și în Australia. Nu mai sunt echipe de Fed Cup fără jucătoare bune. E greu, orice echipă e puternică acum. Dar eu am încredere în amândouă fetele care vor juca la simplu, Monica am înțeles că va juca numai dublu. O să vedem, avem echipă bună", a spus Năstase.

Fostul mare jucător și-ar fi dorit ca partida să aibă loc într-o sală cu 15.000 de locuri și a adăugat că actuala Sală polivalentă din Capitală se poate dărâma în cazul unui cutremur. "Cred că o să fie plină sala. Mă gândeam că ar fi fost frumos să avem o sală cu 15.000 de locuri, dar nu se avansează deloc (n.r. — cu proiectul noii săli polivalente din București). Am fost acum ceva timp cu Țiriac la Sfântu Gheorghe unde au făcut o sală de două ori mai frumoasă ca asta. Are 4.000 de locuri. Noi în București nu reușim să construim nimic. Sala asta e mai bătrână decât mine, cred că are aproape 71 de ani. Doamne ferește, dacă vine un cutremur aici murim", a afirmat el.

Ilie Năstase, care va debuta în postura de căpitan nejucător al echipei României de Fed Cup, a menționat că nu se va exterioriza în timpul meciurilor. "Eu o să fiu 'statuie'. Dacă mi se spune să mă mișc, mă mișc, dacă nu, o să stau pe scaun acolo. Dacă fetele nu îmi dau motive, nu am de ce să mă exteriorizez", a adăugat Năstase, conform Agerpres.

Echipa României întâlnește Belgia, în 11 și 12 februarie, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II al Fed Cup. În absența Simonei Halep, accidentată, echipa României pentru întâlnirea cu Belgia va fi alcătuită din Irina Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA), Sorana Cîrstea (59 WTA) și Patricia-Maria Țig (104 WTA), anunțată inițial ca rezervă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.