Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan. Cum a reacționat fostul tenismen când l-au oprit în trafic polițiștii

romaniatv.net
Ilie Năstase

Ilie Năstase a fost din nou prins băut la volan, astfel că fostul tenismen s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile. În 2018 acesta s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins din nou conducând sub influența alcoolului. De această dată, însă Ilie Năstase nu s-a mai opus testării cu aparatul alcooltest și nici nu a mai fost recalcitrant așa cum se întâmplase în urmă cu patru ani. Ilie Năstase s-a comportat absolut normal la controlul efectuat în trafic de polițiști, a cooperat fără să facă scandal, iar la final, cum permisul i-a fost suspendat, și-a comandat un taxi și a plecat spre casă cu șofer.

În urmă cu patru ani, în noiembrie, fostul tenismen Ilie Năstase a fost oprit pentru un control de rutină, însă acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Mai mult, acesta ar fi devenit recalcitrant și a început să înjure organele competente, motiv pentru care acesta a fost încătușat și dus şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Odată ajuns la INML, fostul tenismen a refuzat să-i fie recoltate probe biologice  aşa că a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Mai mult decât atât, acesta a fost sancționat și contravențional pentru încălcarea legii ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.