Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase provoacă un nou SCANDAL internațional: Cere RETRAGEREA titlurilor câștigate de Maria Şarapova şi Andre Agassi pentru că s-au DOPAT

www.gsp.ro
Ilie Năstase

Ilie Năstase (72 de ani) a avut, miercuri, o reacţie dură la adresa trişorilor din tenis şi a cerut retragerea titlurilor deţinute de Maria Şarapova şi Andre Agassi, doi dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai sportului alb în epoca modernă, potrivit mediafax.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose .

Primul număr mondial din istoria clasamentului ATP e de părere că jucătorii care au fost prinşi dopaţi sau au recunoscut că s-au drogat în timpul carierei, cum e cazul legendarului Andre Agassi, ar trebui şterşi pur şi simplu din istoria sportului din cauza prejudiciiului de imagine pe care l-au adus disciplinei pe care o reprezintă: "E bine că Agassi a recunoscut că s-a drogat, frumos. Dacă eram Federaţia Internaţională, îi luam toate titlurile. I le anulam! S-a drogat, la revedere! Toate tilurile înapoi! Şi cu Şarapova, la fel. Titlurile înapoi!", a declarat "Nasty", la postul de televiziune Pro X.

Câştigătoare a 36 de titluri, printre care cinci de Mare Şlem şi un Turneu al Campioanelor, Maria Şarapova a fost depistată pozitiv cu meldonum, în 2017, şi suspendată timp de 15 luni. Fostul lider mondial nu şi-a mai regăsit forma şi, măcinată de probleme fizice, se zbate pe locul 29 în ierahia mondială, fără să fie o prezenţă constantă în fazele finale ale competiţiilor importante.

De partea cealaltă, Andre Agassi are în palmares statutul de număr 1 mondial, opt titluri de Grand Slam, un Turneu al Campionilor şi o medalie de aur la Jocurile Olimpice, toate obţinute de-a lungul unei cariere legendare, dar cu suişuri şi coborâşuri. A recunoscut, la finalul drumului în tenis, că a consumat droguri în timp ce juca, dar Federaţia Internaţională de Tenis nu a putut lua nicio măsură concretă împotriva sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.