Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase şi Ciprian Marica au ajuns la cuțite: 'Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, merg peste tot'

Radu Pop
gsp.ro
nastase marica

Ilie Năstase si Ciprian Marica sunt la cuţite, deși sunt prieteni vechi și Marica este nașul lui Năstase.

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală fostului său partener de afaceri pentru fals în acte după ce l-ar fi scos din propria fundaţie. În replică, Marica spune că acuzaţiile sunt la limita ridicolului.

Mărul discordiei, este o bază sportivă care le poartă numele şi despre care Ilie Năstase susţine că i-a fost furată de Marica.

"În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor", a declarat Ciprian Marica, citat de Antena 3.

"Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!", a declarat fostul atacant al echipei naționale de fotbal.

Ilie Năstase îl acuză pe Marica de fals în act

"Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, merg peste tot. Eu i-am închiriat lui un teren de fotbal, am fost drăguţ, şi de la terenul de fotbal, el a vrut să ia totul, cam aşa s-a întâmplat. Eu îl aduc acolo şi el mă dă pe mine afară?! Eu, 22 de ani, m-am bătut să iau terenul ăla acolo să fac academie de tenis. În statut scrie că membrii fondatori nu pot fi daţi afară, el nu înţelege asta", a declarat Ilie Năstase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.