Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, după eșecul cu Sepsi: 'Vom rezolva problema de la fazele fixe. Ajung la spital dacă nu'

gsp.ro
Academica Clinceni

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, s-a arătat foarte dezamăgit de prestația formației sale, marți, în eșecul suferit la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi OSK, scor 0-4. Tehnicianul spune că trebuie să rezolve neapărat problemele din defensivă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

"Vom rezolva această problemă la fazele fixe, ajung la spital dacă nu. Problema fundașilor va fi rezolvată 100% în iarnă. 100% vom face transferuri. Le-am dat șansă, încă mai au două meciuri în care pot demonstra, dar oricum vom face transferuri", a declarat Poenaru, la Digi Sport.

Poenaru a spus că jucătorii săi au fost lipsiți de atitudine în meciul cu Sepsi OSK și a felicitat adversarul, care a dominat complet jocul.

"Jucătorii au crezut că dacă în meciul cu Târgoviște au făcut un meci bun și cu Sibiul am întors rezultatul, la Sepsi putem veni pe vârfuri și fără atitudine. Ei trebuie să înțeleagă că fără atitudine, fără agresivitate, concentrare și comunicare nu au cum. Total nepregătiți pentru meci! Le-am spus că nu au cum să crească dacă nu au atitudine. Ne-au dominat la toate capitolele, felicitări lor. O primă repriză în care am avut câteva momente bune, dar nu i-am înțeles de ce nu jucăm, de ce nu mai pasăm, de ce nu punem mingea jos. Le-am cerut la pauză să joace, să pună mingea jos, să avem tupeu. Nu știu ce au înțeles ei, vedeți rezultatul", a mai spus Poenaru.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

Sepsi OSK a câştigat partida cu Academica Clinceni, începută luni şi terminată marţi, scor 4-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a încheiat seria de patru meciuri fără înfrângere, ilfovenii clasându-se pe poziţia 12, cu 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.