Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Poenaru, revoltat din cauza greșelilor de arbitraj: 'Ce presiune au ei?! Arbitrii sunt plătiţi de noi, ar trebui să plătească atunci când greşesc'

Facebook.com
Ilie Poenaru

Antrenorul echipei de fotbal Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a pierdut 8-10 puncte din cauza greşelilor de arbitraj şi că oficialii ar trebui traşi la răspundere atunci când fac erori grave.

"Eu cred că arbitrii nu au niciun fel de presiune, presiunea este la noi. Pentru că atunci când greşesc, nu se întâmplă nimic, nu se ia nicio măsură dacă greşesc. Trebuie să plătească aşa cum şi plătim şi noi. Dar se pare că doar noi trebuie să pierdem în toată discuţia asta. Ei trebuie să înţeleagă că în vremurile astea cluburile fac eforturi foarte mari pentru a supravieţui şi din câte ştiu eu, ei sunt plătiţi din banii noştri, nu din banii federaţiei, şi ar trebui şi ei să plătească pentru ceea ce se întâmplă. Noi am făcut un calcul şi avem opt-zece puncte pierdute pe greşeli de arbitraj. Dacă tragem linie şi calculăm, unde era Clinceni în momentul ăsta?", a declarat Poenaru, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Referitor la partida cu FC Voluntari, Poenaru a spus că este încrezător că echipa sa va reuşi să se impună: "E un meci greu, ca toate celelalte în care ne dorim victoria. Jucăm cu o echipă bună, care a ajuns la un nivel bun de joc, a mai adus şi jucători interesanţi în această perioadă. Au schimbat şi sistemul de joc în ultimele meciuri, este o echipă grea, foarte bine organizată defensiv. Ştim toţi valoarea lui Tamaş şi că se creează o emulaţie în jurul lui. E o echipă care a primit gol destul de greu în ultimele etape şi au un contraatac foarte bun. Trebuie să fim foarte atenţi pe faza defensivă, pentru că au jucători foarte buni. Noi avem încredere, avem motivaţie, ne-am pregătit bine şi sunt sigur că vom lua cele trei puncte'.

Partida Academica Clinceni - FC Voluntari, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.