Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iliescu explica absenta sa de la sedintele PSD din ultima perioada

Ion Iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că organizarea unui congres al partidului nu mai reprezintă nicio grabă, pentru că este nevoie de o "perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârşit de an".

"Nu-i nicio grabă şi e nevoie şi de o perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârşit de an, nu? Adică e o perioadă în care membrii de partid trebuie să tragă nişte concluzii, nişte învăţăminte şi să fie o discuţie firească în conducerea de partid, cel mai mare partid al ţării care a are responsabilităţi. Deci un congres nu e o chestiune oarecare", a declarat Iliescu la Ateneul Român.

Ion Iliescu spune că va participa cel mai probabil la Consiliul Naţional al PSD din 20 - 21 martie. "Cred că o să fiu la Consiliu şi la Congres, o să vedem",a adăugat el.

În opinia preşedintelui de onoare al PSD, alegerea unui nou preşedinte al Consiliului Naţional este oportună. "E o structură de partid, a fost Năstase preşedinte al Consiliului, va trebui să se pronunţe dacă îşi alege preşedintele, intră în structura statutară a partidului", a spus el.

Întrebat ce sfat va da partidului, Iliescu a refuzat să răspundă. "Ei, acuma nu voi dezvălui secrete. Mă adaptez (n.r. - la discurs).

În ceea ce priveşte absenţa sa din ultima perioada de la şedinţele de partid, Ion Iliescu spune că aceasta se datorează în principal vârstei, având în schimb o comunicare cu conducerea PSD. "Am şi eu o vârstă, nu-mi mai pot permite să merg la toate şedinţele Şi voi merge selectiv, la cele mai importante. Altminteri, suntem în comunicare indirectă sau directă, dar la reuniuni, la şedinţe m-am mai abţinut. Timpul pe care îl am vreau să-l folosesc ca să scriu în continuare", a completat preşedintele de onoare al PSD.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.