Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iluzionistul care i-a scris lui Putin: Spune că va opri războiul nuclear cu puterea minţii sale

razboi nuclear

Iluzionistul israelian Uri Geller, faimos pentru îndoirea unor linguri cu ajutorul puterii minţii, potrivit declaraţiilor sale, i-a avertizat pe liderii politici din Rusia şi China, transmiţându-le că se va folosi de puterile lui mintale pentru a preveni un conflict nuclear, informează DPA, potrivit agerpres.

"Mă voi folosi de fiecare moleculă a puterii minţii mele pentru a vă opri să lansaţi un atac nuclear!", a declarat Uri Geller într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui rus Vladimir Putin şi distribuită marţi pe Twitter.

"Există forţe mult mai mari decât ar putea Putin să-şi imagineze vreodată", a avertizat celebrul iluzionist, în vârstă de 75 de ani. Uri Geller le-a cerut utilizatorilor de Twitter să îl ajute în acest demers mintal, pentru ca el să poată să utilizeze "energia imensă" furnizată de "puterea combinată a minţilor" lor.

Joi, Uri Geller şi-a îndreptat atenţia şi către Beijing. "La fel ca în cazul pericolului care vine dinspre Putin, China a început acum exerciţii militare cu muniţie reală în şase zone din jurul Taiwanului", a scris iluzionistul pe Twitter.

"Spuneţi cuvântul 'Dezarmare' din nou şi din nou - dorindu-vă cu adevărat ca acest lucru să se producă!", i-a îndemnat Uri Geller pe admiratorii lui de pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.