Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost oficial rus: 'Vladimir Putin nu este heterosexual. Mulți oameni bănuiau că îl freacă liniștit pe Medvedev'

putin medvedev

Fostul deputat și om de afaceri al Dumei de Stat ruse, Ilya Ponomarev, consideră că președintele rus Vladimir Putin nu este heterosexual. Șeful Federației Ruse este „cel puțin bisexual”, a declarat Ponomarev într-un interviu acordat jurnalistului și fondatorului publicației Gordon, Dmitri Gordon.

Potrivit acestuia, mulți bănuiau că Putin ar fi întreținut relații sexuale cu Dmitri Medvedev. "Mulți oameni bănuiau că Putin îl freacă liniștit în colț. Și acesta, de fapt, este factorul de loialitate. Dar nu știu... Sincer vorbind, nu am ținut o lumânare", a spus fostul deputat. El precizează că nu are informații despre orientarea sexuală a lui Dmitri Medvedev.

Dar în schimb susține că președintele Dumei de Stat a Federației Ruse Viaceslav Volodin, fostul lider al partidului LDPR Vladimir Jirinovski, fostul premier Viktor Zubkov, președintele consiliului de administrație al Gazprom Alexei Miller, președintele comisiei de buget a Dumei de Stat a Federației Ruse Andrei Makarov sunt homosexuali.

Lobby-ul gay rusesc, potrivit lui Ponomarev, „strigă cel mai mult aceste sloganuri homofobe".

"Nu fac decât să disperseze și mai mult această prejudecată, încercând să o întoarcă în direcția lor. [Președintele rus Vladimir] Putin este responsabil printre ei. Acesta este principiul său de judo: să folosească atacul adversarului în avantajul său", a spus omul de afaceri rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.