Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE - Trei copii au murit într-un incendiu. Pompierii trag un SEMNAL de alarmă

IGSU
incendiu

Trei copii au murit, duminica, intr-un incendiu izbucnit la o casa din localitatea Archita din județul Mureș, după ce au fost lăsati nesupravegheați.

"Arderea s-a manifestat într-o singură cameră, fiind afectate în totalitate bunurile. Cauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată și deschisă, iar în imediata apropiere era patul în care se aflau cei 3 copii. Micutii au fost lăsați singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte. Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune", transmite IGSU.

Medicii au incercat sa ii salveze pe micuti, insa fara succes.

"IGSU face un apel la cetățeni să manifeste prudență maximă în această perioadă și să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

Citeste si Când ar putea fi eliberată Elena Udrea: Anunțul făcut de avocatul fostului ministru

Reamintim că cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni.

În situația în care părăsiți locuința, decuplați aparatele electrice și asigurați-vă că nu mai sunt mijloace de incălzire în funcțiune.

Totodată, recomandăm părinţilor supravegherea permanentă a micuţilor lor, pentru a fi eliminată posibilitatea ca aceştia să fie surprinși de incendii sau să utilizeze petarde, artificii ori alte obiecte periculoase.

Pentru a preveni producerea unor incendii, nu aprindeţi artificii sau lumânări în bradul de Crăciun sau în apropierea materialelor care pot lua foc.

De asemenea, este important să nu amplasaţi bradul de Crăciun în apropierea unor surse de căldură, precum sobe, calorifere ori alte mijloace de încălzire", mai spune IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.