Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cutremurătoare cu victima criminalei de la metrou: Cum a fost identificată tânăra

facebook.com
Alina Ciucu

Bucureştiul a trăit în teroare noaptea trecută. O femeie a împins în faţa metroului şi a ucis o tânără de doar 25 de ani. Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a fost împinsă în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Alina a fost identificată pe reţelele de socializare chiar de colegii de la Liceul Teoretic 'Constantin Brâncoveanu' din Dăbuleni. Directoarea liceului a postat pe Facebook o imagine în care Alina Ciucu apare alături de colegii ei, la ceremonia de absolvire, conform observator.tv.

Citește și: S-a aflat! Cât valorează ceasul legendar al Regelui Mihai

Alina se afla, seara trecută, în staţia de metrou Dristor 1, iar la un moment dat, o femeie a împins-o de pe peron, cu numai câteva secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie. Astfel, tânăra de 25 de ani, din judeţul Dolj, nu a avut nicio şansă. Primul apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost efectuat la 19.58, iar medicii SMURD au ajuns în numai câteva minute la faţa locului. Din nefericire, rănile suferite de Alina Ciucu au fost atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeşte şi: Adevărul neştiut despre tânăra ucisă la metrou: Ce legătură avea cu Traian Băsescu

Martorii nu au văzut nimic suspect şi au declarat că Alina ar fi căzut în faţa trenului. Astfel, poliţiştii au considerat că prima ipoteză este sinuciderea, însă după câteva zeci de minute au descoperit că Alina Ciucu a fost împinsă în faţa trenului, iar totul s-a transformat într-o crimă cu sânge rece. Presupusa criminală a fost înregistrată de camerele de supraveghere, iar poliţiştii au declanşat o anchetă de amploare. În câteva ore, suspecta a fost prinsă şi condusă la audieri, acolo unde a negat orice acuzaţie, mai spune sursa citată.

Povestea Alinei Ciucu a fost una dramatică încă din copilărie. Abandonată de mamă şi crescută de un vecin, Alina şi-a găsit sfârşitul în staţia de metrou. Alina Ciucu s-a născut în localitatea Ostroveni din judeţul Olt, însă a urmat cursurile Liceului Teoretic ‘Constantin Brâncoveanu’ din Dăbuleni. De c'nd era mică, Alina a fost abandonată de ambii părinţi, fiind crescută de o mătuşă.

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.