Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini de colecție, de Ziua Regalității. Regele Mihai, în compania unui cunoscut politician

blog Dan Voiculescu
Regele Mihai Dan Voiculescu

O imagine de acum aproape două decenii ilustrează una dintre întâlnirile cele mai marcante ale unui cunoscut om politic român. Majestatea Sa, Regele Mihai, l-a primit în vizită pe profesorul Dan Voiculescu, iar discuția dintre cei doi a lăsat o amprentă puternică, spune fondatorul trustului Intact.

„Fără a intra în amănuntele unei discuții deschise, calde, care a depășit semnificativ durata programată, îmi amintesc un aparent paradox al acelei întâlniri: pe de o parte, smerenia, onestitatea și caracterul profund autentic al personalității Regelui Mihai, iar, pe de altă parte, uriașa sa forță morală și însemnătate istorică.

În cei peste 70 de ani de viață ai mei, nu cred că am mai întâlnit vreodată, într-o singură persoană, toate acele calități”, afirmă Dan Voiculescu, într-o postare pe blogul personal.

Regele Mihai este un exemplu excepțional al unui adevărat om de stat, mai spune Dan Voiculescu despre Majestatea Sa, care este astăzi un „reper actual și necesar” pentru români

„Pe lângă nenumăratele sacrificii pe care le-a făcut pentru patria sa, Majestatea Sa, Regele Mihai, ne-a oferit și excepționalul exemplu personal al “Omului de stat” care nu își rătăcește umanitatea și umanismul nici măcar atunci când a devenit un simbol național incontestabil.

Inclusiv din această perspectivă, consider că Regele Mihai I rămâne un reper extrem de actual și de necesar pentru toți românii”, mai spune Dan Voiculescu în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.