Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sângeros din Moscova. Semne clare de tortură/ VIDEO

Crocus City Hall atac moscova

Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroriştilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de lângă Moscova. În videoclip, militanții „mărturisesc” că s-ar fi îndreptat spre Kiev după atacul terorist.

Toți cei patru deținuți susțin că acțiunile lor au fost coordonate de un anume Sayfullo, care ar fi promis că le va plăti câte un milion de ruble la Kiev. În cele peste două săptămâni de la atentat, teroriștii par a fi torturați, iar unul dintre ei stă cu ochii închiși.

Un anume coordonator Sayfullo le-ar fi indicat complexul Crocus ca fiind locul unde ar trebui să aibă loc atacul terorist, ar fi dat tuturor un permis de intrare, arme și câte o hartă de evacuare.

Toți susțin că la Kiev ar fi trebuit să li se acorde recompense pentru ceea ce au făcut

Federația Rusă pretinde că suspecții au fost reținuți la 141 km de granița cu Ucraina, lângă satul Kommuna. Angajații serviciilor speciale ruse ar fi găsit informații de la Sayfullo, care i-a coordonat până în momentul arestării lor, în telefoanele suspecților.

Kremlinul susține că toate urmele atacului terorist duc în Ucraina. Cu puțin timp înainte de atac, suspecții ar fi primit bani din Ucraina.

144 de oameni au murit în urma atacului

Propagandiştii susţin că telefoanele deţinuţilor conţineau imagini cu steagul ucrainean, fotografii cu Forţele Armate ale Ucrainei şi alte „semne ale naţionalismului ucrainean”.

Atacul terorist a avut loc pe 22 martie. 144 de persoane au murit în acea zi. Una dintre celulele ISIS a revendicat atacul terorist, dar Kremlinul a spus că Ucraina ar fi fost în spatele crimelor, potrivit ziare.com.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.