Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE cu Donald Trump după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Ultima NEBUNIE făcută în SUA

Donald Trump nebun

Donald Trump, imprevizibil ca întotdeauna, a apărut neanunțat la o nuntă privată organizată sâmbătă seară în clubul său de golf din New Jersey, spre surprinderea mirilor și a invitaților acestora, informează bfmtv.com.

După ce a fost ales președinte al Statelor Unite, Donald Trump și-a făcut un obicei din a părăsi Washingtonul pe durata weekendurilor. În ultimele luni, președintele american și-a înmulțit deplasările spre reședința sa din Mar-a-Lago, Florida, și spre clubul de golf pe care îl deține în Bedminster Township, în New Jersey, scrie agerpres.ro.

Citește și: Noi detalii despre boala Denisei Manelista: Mama artistei anunță că are CANCER în tot corpul

Donald Trump a decis să își petreacă weekendul trecut în acel club privat din New Jersey, cu scopul de a participa și la o gală de caritate, ce a fost organizată duminică de un deputat republican. Însă președintele nu s-a putut abține să facă o surpriză invitaților clubului său. În timp ce o nuntă privată se derula în incinta clubului, sâmbătă seară, Donald Trump a dorit să facă o vizită tinerilor căsătoriți, într-o manieră neașteptată.

În jurul orei locale 22.30, președintele american a apărut în sala în care era organizată petrecerea, spre marea mirare a mirilor și a invitaților lor, care nu erau la curent cu prezența lui Donald Trump în Bedminster. Potrivit mai multor surse care au fost prezente la ceremonie, agenții din serviciul de protecție a președintelui au intrat în sală cu doar câteva minute înainte de sosirea lui Trump, pentru a securiza perimetrul și pentru a se asigura că invitații nu îl vor încercui pe liderul de la Casa Albă.

Citește și: Topul țărilor în care elevii sunt cei mai fericiți: Cine e pe primul loc și unde sunt cei mai nefericiți elevi

După ce a pătruns în sală, Donald Trump a dorit să afle numele mirilor — Kristen Piatkowski și Tucker Gladhill — și a acceptat să apară în câteva fotografii. Președintele a acordat apoi autografe pe mai multe șepci pe care era inscripționat sloganul lui de campanie, "Make America Great Again". Potrivit CNN, unii dintre invitați l-au aplaudat pe Donald Trump și au început să scandeze "U.S.A.!".

Serviciul de presă de la Casa Albă nu a fost informat în legătură cu această vizită surpriză, despre care a aflat abia după ce o serie de fotografii au fost publicate pe rețelele de socializare.

Citește și: PREMIERĂ MEDICALĂ Au fost create camere pentru monitorizarea medicală a bebelușilor prematuri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.