Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE cu Monica Anisie: Poartă câte două măști de protecție și a fugit de jurnaliști

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi, că a participat la o şedinţă de lucru la Prefectura Capitalei, astfel încât autorităţile să fie pregătite în cazul în care şcolile vor trebui să intre în scenariul roşu. Anisie a ieșit în fața jurnaliștilor cu două măști puse una peste alta, așa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos. În comparație cu prefectul, care are o singură mască, Anisie a avut două, probabil pentru a fi sigură că se protejează de o eventuală infecție.

După ce ”a fugit” de confruntarea cu vloggerul Selly, Anisie ”a dispărut” în timpul conferinței de presă ad-hoc de pe scările prefecturii. Anisie a vorbit fix două minute cu reporterii și a evitat, pe cât posibil, să răspundă la întrebările acestora. A profitat de momentul în care prefectul Bucureștiului, Gheorghe Cojanu, a cerut să o întrerupă, s-a retras în spatele acestuia, iar în timp ce prefectul încerca să răspundă la întrebările jurnaliștilor, a plecat, fără să anunțe. Toată isprava ministrului Educației o puteți vedea în videoclipurile de mai jos.

Citește și: Claudiu Năsui, declaraţie dură la Florin Roman: ‘Care e şmecheria? Dacă declari că nu ai domiciliu în Bucureşti, primeşti diurne suplimentare’

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.